Onafhankelijk advies over verzekeren en pensioenen

KOSTER verzekeringen is onderdeel van VMD KOSTER verzekeringsgroep. Wij brengen (financiële) risico's voor bedrijven, ondernemers en particulieren helder in beeld. Wij analyseren, adviseren en helpen u bij het voorkomen en beperken van risico's. Onze rol is om ervoor te zorgen dat de risico's die u door ons laat verzekeren, goed verzekerd zijn en blijven.

 

De voordelen van de dienstverlening van VMD KOSTER

  • Altijd uw vertrouwde persoonlijke adviseur.
  • Veel specialistische kennis.
  • Brerd aanbod van verzekeraars.
  • Een sterke partner voor u richting verzekeraars.
  • Flexibiliteit door eigen volmachtbedrijf: Groene Hart Assuradeuren.

Uw zorgverzekering in 2017

Welke zorgverzekering past het beste bij u? Wij selecteren de beste zorgverzekeraar voor u. Voor een persoonlijk adviesgesprek belt u 0172 611 116 of komt u langs bij ons kantoor. In december zijn wij op maandag en dinsdag extra lang open. Ook op zaterdagochtend bent u van harte welkom!

 

Extranet

Via het Extranet kunt u alle polisgegevens en facturen online inzien en beheren. Bedrijven kunnen gebruik maken van de Collectiviteitenmanager. Inloggen of uw inloggegevens aanvragen kan via deze pagina.

 

Grip op verzuimkosten met WGA in eigen beheer Schadebehandeling VMD KOSTER op hoog niveau Handboek Meldplicht Datalekken Goed voorbereid en goed verzekerd op vakantie Pakketverzekering: de beste dekking tegen een scherpe premie Haal het maximale uit uw uitkerende lijfrente- of pensioenpolis Up-to-date met een verzekering tegen cybercriminaliteit