Voor Zekerheid in Zaken

Onafhankelijk advies over verzekeren en pensioenen

KOSTER verzekeringen b.v. is een onafhankelijk verzekeringsbedrijf uit Alphen aan den Rijn. U bent bij KOSTER en ons pensioenadviesbureau KMP (Koster van Mil & Partners) aan het juiste adres voor elke vorm van verzekering. Wij verkopen geen verzekeringen maar helpen onze klanten in het koopproces!

Samenwerking
Op dinsdag 28 april 2015 is dit persbericht verstuurd over de samenwerking die wij aangaan met VMDeerenberg. Wij benadrukken dat onze klanten geen last ondervinden van deze samenwerking. Sterker nog, u profiteert juist van deze bundeling van krachten!  

Onze diensten
Bij ons kunt u terecht voor onafhankelijk advies over verzekeringen en pensioenen, zowel zakelijk als privé.

Schade zakelijk Schade particulier Pensioen en leven Zorg en inkomen
Beroepsaansprakelijkheid Autoverzekering Collectief pensioen Arbeidsongeschiktheid
Data-Risks Pakketverzekering Uitkeren lijfrente & pensioen WIA en WGA
Wagenpark Reisverzekering Overlijdensrisico Ziekteverzuim
Zonne-energie Schade melden Uitvaart Zorgverzekering

Extranet
Via het Extranet kunt u alle polisgegevens en facturen online inzien en beheren. Bedrijven kunnen gebruik maken van de Collectiviteitenmanager. Inloggen of uw inloggegevens aanvragen kan via deze pagina.

Nieuws
Dankzij KOSTER's Laatste nieuws blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die van invloed zijn op uw polissen. Zo publiceerden wij op 2 maart 2015 de resultaten van het doorlopende onderzoek onder onze klanten over onze dienstverlening.

KOSTER collectief   Pensioenadvies van KMP   Uitkerend lijfrente en pensioen   Direct inloggen op uw Extranet of vraag hier uw activeringscode aan

 

Stichting Koster Service Schrift, de informatieve uitgeverij van KOSTER verzekeringen b.v. | Alphen aan den Rijn | info@koster.nl | 0172-424244