Voor Zekerheid in Zaken

Onafhankelijk advies over verzekeren en pensioenen

KOSTER verzekeringen b.v. is een onafhankelijk verzekeringsbedrijf uit Alphen aan den Rijn. U bent bij KOSTER en ons pensioenadviesbureau KMP (Koster van Mil & Partners) aan het juiste adres voor elke vorm van verzekering. Wij verkopen geen verzekeringen maar helpen onze klanten in het koopproces!

Onze diensten
Bij ons kunt u terecht voor onafhankelijk advies over verzekeringen en pensioenen, zowel zakelijk als privé.

Schade zakelijk Schade particulier Pensioen en leven Zorg en inkomen
Beroepsaansprakelijkheid Autoverzekering Collectief pensioen Arbeidsongeschiktheid
Data-Risks Pakketverzekering Uitkeren lijfrente & pensioen WIA en WGA
Wagenpark Reisverzekering Overlijdensrisico Ziekteverzuim
Zonne-energie Schade melden Uitvaart Zorgverzekering

Extranet
Via het Extranet kunt u alle polisgegevens en facturen online inzien en beheren. Bedrijven kunnen gebruik maken van de Collectiviteitenmanager. Inloggen of uw inloggegevens aanvragen kan via deze pagina.

Nieuws
Dankzij KOSTER's Laatste nieuws blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die van invloed zijn op uw polissen. Zo publiceerden wij op 2 maart 2015 de resultaten van het doorlopende onderzoek onder onze klanten over onze dienstverlening.

Feestdagen
Wij zijn gesloten op onderstaande dagen. Voor noodgevallen kunt u contact opnemen met ons noodteam. Uiteraard kunt u ons ook 24 uur per dag, 7 dagen per week online bereiken via het Extranet.
  • Koningsdag (27 april 2015)
  • Dag van de arbeid (1 mei 2015)
  • Hemelvaartsdag (14 mei 2015)
  • De dag na Hemelvaartsdag (15 mei 2015)
  • Tweede Pinksterdag (25 mei 2015)
Customer Corner
Bij de Customer Corner kunt u uw aanbiedingen, reclame en andere berichten gratis onder de aandacht brengen en profiteren van de acties van andere relaties van KOSTER.

KOSTER collectief   Pensioenadvies van KMP   Uitkerend lijfrente en pensioen   Direct inloggen op uw Extranet of vraag hier uw activeringscode aan

 

Stichting Koster Service Schrift, de informatieve uitgeverij van KOSTER verzekeringen b.v. | Alphen aan den Rijn | info@koster.nl | 0172-424244