VMD KOSTER verzekeringsgroep

De VMD KOSTER verzekeringsgroep bestaat uit de verzekeringsadviseurs VMD verzekeringen en KOSTER verzekeringen, de Hypotheekshops in Alphen aan den Rijn en Bodegraven en het volmachtbedrijf Groene Hart Assuradeuren. Midden in het Groene Hart vormen wij een groot adviesbedrijf op het gebied van risicobeheer, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken.

De voordelen van onze dienstverlening voor u

  • Altijd uw vertrouwde persoonlijke adviseur.
  • Veel specialistische kennis.
  • Breder aanbod van verzekeraars.
  • Een sterkere partner voor u richting verzekeraars.
  • Flexibiliteit door eigen volmachtbedrijf: Groene Hart Assuradeuren.

WGA in 2017: eigenrisicodragen of niet?

Dit jaar maakt iedere werkgever een keuze voor de WGA in 2017. De regels zijn gewijzigd en u kiest vr 1 oktober of u volgend jaar eigenrisicodrager bent of niet. Als u geen beslissing neemt, wordt de beslissing voor u gemaakt: u keert terug naar of blijft bij het UWV. En dat is in veel gevallen niet de beste beslissing.

Wat is wel de beste keuze voor uw bedrijf?

"Verzeker ik de nieuwe WGA publiek (bij het UWV), of neem ik dit risico in eigen hand door eigenrisicodrager (bij een verzekeraar) te worden?" Een lastige vraag voor veel ondernemers. Onze adviseurs helpen u met het juiste antwoord. Vul daarom het contactformulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek. Lees ook onze Update pensioen en inkomen. Daarin leggen wij uit waar u rekening mee moet houden bij uw beslissing.Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening of de samenwerking tussen KOSTER en VMD. Neem contact op met n van onze adviseurs via 0172 424 244 of 0172 611 116. Een e-mail sturen kan ook: info@vmdkoster.nl